Films

André Rieu - Concert Maastricht 2018

André Rieu, bij miljoenen bekend als ‘De koning van de wals’, is een van de populairste muzikanten ter wereld. Zijn legendarische concert in Maastricht, dat jaarlijks plaatsvindt, is een van de jaarlijkse bioscoopevenementen waarnaar met ongekend enthousiasme wordt uitgekeken. Vorig jaar leidde dat in verschillende landen tot nieuwe verkooprecords!

Het spectaculaire concert in Maastricht vindt plaats op het prachtige middeleeuwse plein in de thuisstad van André, waar de maestro zich in zijn element voelt en zijn 60-hoofdige Johann Strauss Orkest samen met sopranen, tenoren en heel bijzondere gasten zijn opwachting maakt.

André zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring vol humor, plezier en emotie voor alle leeftijden.

Deze zomer draait alles om de wereld van de liefde! ‘Amore, my tribute to love’ is Andrés eerbetoon aan de liefde – de liefde voor muziek en voor zijn twee families: die met zijn vrouw en kinderen en die van het Johann Strauss Orkest.

Reserveer uw kaarten snel en ervaar dit spectaculaire muzikale evenement op het witte doek. Neem een kijkje achter de schermen, geniet van interviews met André en zijn bijzondere gasten, van muzikale favorieten en van nog veel meer – exclusief in de bioscoop.

In de pauze van de voorstelling trakteren wij u op een glaasje Prosecco en heerlijke hapjes.

Zaterdag 28 juli - 19.00 uur
Zondag 29 juli - 15.00 uur
Prijs: €17,50 euro

Reserveren kan vanaf vrijdag 23 februari.

andre_131635254241890212_big.jpg

Cast & Crew

Regie

Genre
Muziek

Lengte
2 uur 45 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

zaza 28 juljul 19:00
zozo 29 juljul 15:00

Bestellen of reserveren

Bezig met laden