Films

Q&A met Ton Okkerse: De Wilde Stad

Altijd al een vraag willen stellen aan een van de makers van De Nieuwe Wildernis, Holland: Natuur in de Delta én de nieuwe natuurfilm De Wilde Stad?! Dat kan op zondag 4 maart! Dan is de Woerdense filmmaker Ton Okkerse te gast tijdens een speciale vertoning van De Wilde Stad. Na afloop van de film is er een Q&A waarin u Ton alles kunt vragen over de film. Tickets kosten slechts €7,75 en zijn nu te reserveren.

Bergketens van glas en beton, industriële savannes, kilometers rioolbuizen. Voor een groot aantal wilde dieren, bomen en planten zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen van baksteen net zo geschikt en aantrekkelijke als een oerbos of nieuwe wildernis. De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het ís natuur.

Van de makers van de natuurfilms De Nieuwe Wildernis (Gouden Kalf 2013) en Holland–Natuur in de Delta (Gouden Film 2015) is er nu De Wilde Stad: een bioscoopfilm die spannende gescripte scènes verbindt met verrassende documentaire beelden van de stedelijke natuur.

Een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verrassende plotwendingen.

Een meeslepend verhaal vol avontuurlijke ontmoetingen tussen dieren en mensen met in de hoofdrol de bekende filmkater Abatutu. De kat is een rasechte stadsbewoner. Hij houdt van de stad, weet elk plekje te vinden en kent zijn bewoners, zowel dieren als mensen. Hij ziet dingen die voor veel mensen onopgemerkt blijven , simpelweg omdat ze te druk zijn, met zichzelf of met hun mobiele telefoon en geeft zijn commentaar daarop (voice-over: Martijn Fischer).

DeWildeStad_131607624309664571_big.jpg

Cast & Crew
Martijn Fischer

Regie
Mark Verkerk

Genre
Documentaire

Lengte
1 uur 55 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

zozo 04 mrtmrt 16:00

Bestellen of reserveren

Standaard:
-
+
à € 7,75
Bezig met laden