Films

Red Sparrow

Tegen haar wil wordt Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst.

Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma.

Haar eerste doelwit is Nate Nash (Joel Edgerton), een CIA-agent die verantwoordelijk is voor de meest gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst. De twee jonge agenten komen in een neerwaartse spiraal van aantrekkingskracht en bedrog terecht, wat een bedreiging vormt voor hun carrière, hun loyaliteit en de veiligheid van beide landen.

Red Sparrow is gebaseerd op het boek van de voormalige CIA-agent Jason Matthews. De film herenigd Jennifer Lawrence met ‘Hunger Games’-regisseur Francis Lawrence. De cast bestaat verder uit onder andere Charlotte Rampling, Jeremy Irons, Mary Louise Parker, Matthias Schoenearts en Thekla Reuten.

redsparrow_131612721092998997_big.jpg

Cast & Crew
Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Jeremy Irons, Mary-Louise Parker, Charlotte Rampling, Thekla Reuten

Regie
Francis Lawrence

Genre
Thriller

Lengte
2 uur 30 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

    Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)


    Deze film is te zien vanaf 1 mrt 2018

    Bestellen of reserveren

    Deze film wordt verwacht op 1 maart, reserveren is mogelijk vanaf 'de maandag voorafgaande'

    Bezig met laden