Films

Call Me by Your Name

Eenmalig bij ons te zien als Special op dinsdag 27 februari. Call Me by Your Name is genomineerd voor maar liefst 4 Oscars. Waaronder die voor Beste Film en Beste Hoofdrolspeler.

De zeventienjarige Elio (Timothée Chalamet) brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, (Armie Hammer, The Social Network, Man from U.N.C.L.E.) een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio’s geleerde vader (Michael Stuhlbarg), vindt hij dit erg intrigerend.

Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver, en daagt hem uit. Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee, en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk.

Call Me by Your Name is te zien geweest tijdens Sundance, Berlinale en het Melbourne Film Festival. Daarnaast is de film vertoond op het Toronto International Film Festival, het New York Film Festival en het Internationaal Film Festival van San Sebastian.

Gebaseerd op het boek 'Noem me bij jouw naam' van André Aciman. Geregisseerd door Luca Guadagnino (A Bigger Splash, I am Love).

CallMebyYourName_131612586846496494_big.jpg

Cast & Crew
Armie Hammer, Timothee Chalamet, Michael Stuhlbarg

Regie
Luca Guadagnino

Genre
Drama

Lengte
2 uur 45 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

didi 27 febfeb 20:00

Bestellen of reserveren

Standaard:
-
+
à € 9,50
Moederdag Cadeaupakket:
-
+
à € 9,50
Bezig met laden