Films

GirlsNight: Every Day

Op vrijdag 23 februari is het GirlsNight bij AnnexCinema! Dit keer staat de romantische drama-komedie Every Day op het programma. Voor slechts €10 euro heb je al een kaartje en daarbij krijg je een flesje drinken én lekkere hapjes in de pauze van de film!

De GirlsNight begint vrijdag 23 februari om 19.00 uur. Volg ons op Instagram en krijg als éérste te horen wanneer je kunt reserveren!


De 16-jarige Rhiannon leidt een typisch tienerleven. Wanneer haar vriendje Justin op een dag wat verward op school aankomt, verandert alles.

Ze besluiten een dag te spijbelen en hebben de tijd van hun leven, maar de volgende dag merkt Rhiannon dat Justin niet hetzelfde is. Hij beweert zich niets meer van de dag ervoor te herinneren en zelfs het liedje dat ze samen luidkeels meezongen lijkt hij nog nooit gehoord te hebben. Er is iets vreemds aan de hand en het wordt voor Rhiannon alleen maar vreemder wanneer onbekende mensen contact met haar opnemen.

Ze ontdekt langzaamaan dat ze met ‘A’ te maken heeft, een rondreizende ziel die elke dag wakker wordt in een ander lichaam. Rhiannon wordt verliefd op A en de twee zoeken elke dag een manier om elkaar weer terug te vinden. Dit is het begin van een moeilijke en hartverwarmende zoektocht naar ware liefde.

Naar het gelijknamige boek van David Levithan.

EveryDay_131606640426102431_big.jpg

Cast & Crew
Maria Bello, Jacob Batalon, Angourie Rice, Justice Smith, Lucas Jade Zumann, Debby Ryan

Regie
Michael Sucsy

Genre
Komedie Drama Romantiek

Lengte
2 uur 05 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

vrvr23febfeb 19:00

Bestellen of reserveren

Special GirlsNight:
-
+
à € 10,00
Bezig met laden