Films

LadiesNight: Huisvrouwen Bestaan Niet

De laatste LadiesNight van 2017 komt eraan! Op dinsdag 19 december draaien we.. Huisvrouwen Bestaan Niet!

Een leuke, bij de film passende sfeer in de bioscoop. Een lekker welkomstdrankje. Heerlijke hapjes in de pauze. En daarnaast natuurlijk de voorpremière van typische LadiesNight film.

Om het LadiesNight-jaar goed af te sluiten verloten we ook een heuse VIP-prijs onder alle verkochte kaarten! Onze VIP-gasten worden thuis opgehaald met de TukTuk Woerden en netjes op tijd bij ons afgezet. Tijdens de LadiesNight staat er een gastheer (of –vrouw) voor je klaar en alle consumpties zijn op onze kosten. Na afloop word je natuurlijk door de TukTuk weer thuisgebracht. De prijs wordt op zaterdag 16 december verloot.

In de komedie Huisvrouwen Bestaan Niet worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven en huishouden dat ze voeren. Gijsje is een jonge, ambitieuze controlfreak die niks liever wil dan zwanger worden én carrière maken op het reclamebureau waar ze werkt.

Haar oudere zus Marjolein is getrouwd, heeft drie kinderen en is net haar baan als journalist kwijt. Haar nieuwe ambitie: schoolpleinmoeder worden. Hun bohémienne moeder Loes heeft zich met te veel hypotheken op het prachtige familiehuis waar ze woont enorm in de nesten gewerkt. Gijsje en Marjolein vinden het idee dat ze hun familiehuis verliezen onverteerbaar en zoeken naar mogelijkheden om het te behouden.

Alleen de bonus die Gijsje kan verdienen met een gouden idee voor een reclamecampagne kan hen uit de financiële problemen helpen. Hiervoor moet zij zich met haar aantrekkelijke collega Dominique verdiepen in ‘de huisvrouw anno nu’; een opdracht die meer teweegbrengt dan de drie dames ooit hadden gedacht. Huisvrouwen Bestaan Niet is gebaseerd op de succesvolle theatervoorstelling ‘De Huisvrouwmonologen’.

LET OP: Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk vrijdag 15 december opgehaald en betaald te worden. Alle niet-opgehaalde kaarten gaan zaterdag 16 december opnieuw in de verkoop.


LadiesNightHuisvrouwenBestaanNiet_131562712508120574_big.jpg

Cast & Crew
Jim Bakkum, Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten, Kay Greidanus, Leo Alkemade, Loes Luca, Waldemar Torenstra, Fred van Leer, Richard Kemper

Regie
Aniëlle Webster

Genre
Komedie

Lengte
2 uur 15 (inclusief pauze)

Kijkwijzer

Speeltijden (klik op de tijden om te reserveren)

didi 19 decdec 20:15 20:15