LadiesNight: Good Luck To You, Leo Grande

Donderdag 13 oktober vieren we de première van de hilarische feelgoodfilm Good Luck To You, Leo Grande met een LadiesNight! Een heerlijke avond uit met je vriendinnen inclusief een welkomstdrankje en hapjes in de pauze. Daarnaast is er een DJ die met échte Ladies-hits en dampende beats zorgt voor een topsfeer!

Haar man Robert verzorgde voor Nancy een huis, een familie en – op het zicht – een goed leven. Maar goede seks stond niet op het menu. Wanneer Robert komt te overlijden bedenkt Nancy een plan. Ze gaat op zoek naar avontuur en naar de voldoening die ze al die jaren gemist heeft. En dat avontuur vindt ze in de vorm van een sekswerker genaamd Leo Grande.

In een anonieme hotelkamer ontmoeten ze elkaar. Leo ziet er in het echt net zo uit als op zijn foto, maar Nancy had niet gerekend op goede seks én een goed gesprek. Leo heeft over alles een mening en hoewel hij niet altijd de waarheid vertelt, vindt Nancy hem leuk. En hij haar. Haar seksuele zelfverzekerdheid groeit en Nancy begint te ontspannen.

Tijdens de stiekeme afspraken verschuift de machtsdynamiek en brokkelen de secuur opgebouwde façades langzaam af.


Donderdag 13 oktober
Start film: 20.15u
Zaal open: 19.30u
Prijs: €17,50

LET OP: Het is uitsluitend mogelijk om direct kaarten te kopen via iDEAL of bij de kassa tijdens openingstijden. Vooraf reserveren (online en telefonisch) is niet mogelijk.


Cast & Crew
Emma Thompson, Daryl McCormack

Regie
Sophie Hyde

Genre
Drama, Komedie

Productiejaar
2022

Lengte
2:10 (incl. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

dodo13oktoberokt
  • GoodLuckToYouLeoGrande_133072928937895720_big.jpg

Suggesties