Boiling Point

Op misschien wel de drukste avond van het jaar probeert de charismatische en veeleisende chef-kok Andy Jones (Stephen Graham) in zijn populaire Londense restaurant de balans te vinden tussen zijn professionele en persoonlijke problemen.

Een verrassingsbezoek van de Voedsel- en Warenautoriteit zet het personeel op scherp terwijl het overboekte restaurant zich al begint te vullen met gasten. Andy probeert streng doch rechtvaardig zijn personeel door de chaotische avond met soms lastige klanten te loodsen, terwijl alles waar hij zo hard voor heeft gewerkt op het spel staat.

Dit alles gefilmd in één lange ononderbroken, soms adembenemende, take.

BoilingPoint_133074469462154157_big.jpg

Cast & Crew
Stephen Graham, Vinette Robinson, Alice Feetham, Jason Flemyng, Hannah Walters

Regie
Philip Barantini

Genre
Drama

Productiejaar
2022

Lengte
2:05 (incl. pauze)

Kijkwijzer

Delen


Deze voorstelling wordt verwacht op:
18-10-2022
Laat het mij weten zodra deze film te reserveren is:
Stuur mij een E-mail


  • BoilingPoint_133074469479341656_big.jpg

Suggesties