ROH 22/23: Il barbiere di Siviglia

Een nieuw seizoen live opera en ballet bij AnnexCinema! Via een live satellietverbinding met het Londense Royal Opera House zie je de mooiste opera- & balletvoorstellingen op het witte doek.

Een complete avond uit inclusief amusehapjes van Restaurant De Markies en een goed glas wijn van Het Woerdens Wijnhuis in de pauze.


Als Rosina verliefd wordt op een mysterieuze jonge aanbidder die zichzelf Lindoro noemt, heeft ze al haar vindingrijkheid nodig – en een beetje hulp van de barbier – om haar berekende voogd, dokter Bartol, te slim af te zijn. Bereid u voor op hartverwarmende serenades, lachwekkende vermommingen en een sprookjesachtig einde dat telkens maar net niet komt.

De opera buffa van Gioacchino Rossini is een luchthartig en vermakelijk verhaal, vanaf het beroemde openingslied van de barbier, ‘Largo al factotum,’ met de beroemde uitroep ‘Figaro, Figaro!’, tot Rosina’s pittige aria ‘Una voce poco fa’.

Rafael Payare dirigeert voor het eerst in The Royal Opera House en begeleidt een uitmuntende cast, met o.a. Andrzej Filończyk, Aïgoel Achmetsjina, Laurence Brownlee en Bryn Terfel.

Cast & Crew
Andrzej Filonczyk, Aigul Akhmetshina, Lawrence Brownlee, Bryn Terfel

Genre
Live Opera/Ballet

Productiejaar
1900

Lengte
3:25 deze voorstelling is zonder pauze

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

wowo15februarifeb

*Het reguliere filmprogramma loopt van donderdag tot en met woensdag en wordt wekelijks op maandag gemaakt.

  • ROH2223IlbarbierediSiviglia_133017578075850044_big.jpg

Suggesties