ROH 22/23: The Royal Ballet: Een Diamanten Viering

Een nieuw seizoen live opera en ballet bij AnnexCinema! Via een live satellietverbinding met het Londense Royal Opera House zie je de mooiste opera- & balletvoorstellingen op het witte doek.

Een complete avond uit inclusief amusehapjes van Restaurant De Markies en een goed glas wijn van Het Woerdens Wijnhuis in de pauze.

Kaarten zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa. Vanaf 1 maand voor aanvang is online of telefonisch reserveren ook mogelijk.


De fantastische solisten van The Royal Ballet brengen een avond die u niet mag missen. Hun sprankelend talent leent zich bij uitstek voor een diamanten feest. Dit programma, dat het zestigjarig bestaan van The Friends of Covent Garden viert, brengt hulde aan de ongelooflijke steun van alle ROH Friends uit zowel het verleden als het heden.

De voorstelling laat de enorme veelzijdigheid van het repertoire van The Royal Ballet zien in klassieke, hedendaagse en erfgoedwerken.

Ook zijn er wereldpremières te zien van korte balletten van choreografen Pam Tanowitz, Joseph Toonga en Valentino Zucchetti, evenals de eerste uitvoering van The Royal Ballet van For Four, van artistiek medewerker Christopher Wheeldon, en een uitvoering van Diamonds, van George Balanchine.

Cast & Crew
Vadim Muntagirov, Matthew Ball, Cesar Corrales, Marcelino Sambé, Fumi Kaneko, Mayara Magri, Francesca Hayward, Yasmine Naghdi, William Bracewell, Marianela Nuñez, Lauren Cuthbertson, Reece Clarke

Genre
Live Opera/Ballet

Productiejaar
1900

Lengte
onbekend

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

wowo16novembernov
  • ROH2223TheRoyalBalletEenDiamantenViering_133017576545871748_big.jpg

Suggesties