ROH 22/23: Aida

Een nieuw seizoen live opera en ballet bij AnnexCinema! Via een live satellietverbinding met het Londense Royal Opera House zie je de mooiste opera- & balletvoorstellingen op het witte doek.

Een complete avond uit inclusief amusehapjes van Restaurant De Markies en een goed glas wijn van Het Woerdens Wijnhuis in de pauze.

Kaarten zijn uitsluitend te koop via onze website of aan de kassa. Vanaf 1 maand voor aanvang is online of telefonisch reserveren ook mogelijk.


Prinses Aida is ontvoerd: een waardevolle prijs in een oorlog tussen Egypte en Ethiopië. Tegelijkertijd worstelt de ambitieuze soldaat Ramades met zijn gevoelens voor haar. Ze komen nader tot elkaar, waardoor beiden een hartverscheurende keuze moeten maken tussen hun loyaliteit aan hun land en hun liefde voor elkaar.

In deze nieuwe productie laat regisseur Robert Carsen het grootschalige politieke drama van Verdi zich afspelen in een hedendaagse wereld. Hij plaatst de machtsworstelingen en de giftige jaloezie in het apparaat van een moderne totalitaire staat.

Antonio Pappano, de muzikaal directeur van The Royal Opera, dirigeert de glorieuze, monumentale partituur van Verdi.

Cast & Crew
Francesco Meli, Elena Stikhina, Agnieszka Rehlis, Ludovic Tézier, Soloman Howard, In Sung Sim

Genre
Live Opera/Ballet

Productiejaar
1900

Lengte
3:25 deze voorstelling is zonder pauze

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

wowo 12 oktoberokt
  • ROH2223Aida_133017575494856456_big.jpg

Suggesties