Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Nr.10

Het Nederlands Film Festival komt naar je toe! 7 Festivalpremières in 7 dagen tijd. Natuurlijk te zien bij AnnexCinema. Tickets voor de NFF-premières kosten €11,- per stuk. Betalen met de AnnexCinema Filmpas en de Nationale Bioscoopbon is mogelijk.

Er is niets veranderd, de wereld is nog steeds hetzelfde. Ga de straat uit, om de hoek en alles is zoals het vroeger was. Of gek genoeg heel anders. Na Borgman en Schneider vs. Bax is Nr. 10 de nieuwe speelfilm van Alex van Warmerdam.

Een thriller met elementen van een zwarte komedie. Günter, als vierjarig kind gevonden in de Duitse bossen, groeit op in een pleeggezin. Vier decennia later is zijn leven normaal: hij verdient de kost als toneelacteur, brengt tijd door met zijn dochter Lizzy en heeft een verhouding met een getrouwde vrouw. Hij begint zich pas iets af te vragen over zijn afkomst als een vreemde man op een brug slechts één woord in zijn oor fluistert.

De belangrijkste rollen in NR.10 worden gespeeld door Tom Dewispelaere, Frieda Barnhard, Hans Kesting, Anniek Pheifer, Dirk Böhling, Mandela Wee Wee, Richard Gonlag, Gene Bervoets en Pierre Bokma.

Nr10_poster_132751305573359912_big.jpg

Cast & Crew
Tom Dewispelaere, Frieda Barnhard, Hans Kesting, Anniek Pheifer, Dirk Böhling, Mandela Wee Wee, Richard Gonlag, Gene Bervoets, Pierre Bokma

Regie
Alex van Warmerdam

Genre
Thriller

Productiejaar
2020

Lengte
1:55 deze voorstelling is zonder pauze

Kijkwijzer

Delen


Speeltijden (klik op de tijden om tickets te kopen)

dodo 30 septembersep 20:00
  • Nr.10_132751306166831736_big.jpg