Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

HUIDIGE MAATREGELEN
Per zondag 27 november gelden er nieuwe maatregelen. Hieronder vindt u een overzicht.

1,5meter afstand
In de gehele bioscoop dient 1,5m afstand gehouden te worden t.o.v. andere bezoekers en onze medewerkers. Dit geldt ook in de zalen. Het is niet mogelijk om zelf uw plaatsen in de zaal uit te zoeken tijdens het reserveren. Alle reserveren worden door ons systeem automatisch op 1,5m afstand van andere reserveringen gemaakt. Dit gaat op volgorde van reservering.

Mondkapjes
In de bioscoop dient iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen bij verplaatsing in de bioscoop. Wanneer u plaats heeft genomen in de zaal, mag u het mondkapje afzetten. Bij het verlaten van de zaal dient het mondkapje weer gedragen te worden.

CoronaToegangsBewijs
Het is voor alle bezoekers van 13 jaar of ouder verplicht om een geldig vaccinatie-, herstel- of testbewijs in de CoronaCheck-app te tonen voor toegang tot de bioscoop. Daarnaast dienen alle bezoekers van 14 jaar of ouder een geldig legitimatiebewijs te tonen. Zonder geldige QR-code in de CoronaCheck-app + legitimatiebewijs is toegang tot de bioscoop helaas niet mogelijk. Onderaan deze pagina vindt u een instructie van de CoronaCheck-app.

Sluitingstijd
De bioscoop sluit om 17.00u. Hiermee wordt rekening gehouden bij de filmprogrammering.

 

De basismaatregel blijft gelden: Blijf thuis bij klachten.

 

Instructie CoronaCheck-app

TIP: Zorg ervoor dat u onderstaande stappen thuis al heeft uitgevoerd voordat u naar de bioscoop komt. Heeft u de CoronaCheck-app al enige tijd geleden gedownload, controleer voor vertrek dan nog even of de QR-code nog werkt.

 • Download de ‘CoronaCheck’-app van de Rijksoverheid op uw telefoon vanuit uw appstore.
 • Heeft u de app al op uw telefoon? Zorg dan dat deze up-to-date is.
 • Voeg uw vaccinatie-, herstel- of testbewijs toe aan de app. Klik hiervoor op ‘Bewijs Toevoegen’ en log in met uw DigiD om het bewijs toe te voegen.
 • U krijgt zowel een Nederlandse als een Internationale QR-code. Zorg dat u de Nederlandse QR-code opent om te laten scannen.
 • LET OP: Een screenshot van de QR-code werkt NIET. De QR-code ververst elke 60 seconden, dus deze kan alleen rechtstreeks vanuit de CoronaCheck-app gescand worden.
 • Houd uw QR-code en legitimatiebewijs gereed bij de entree van AnnexCinema. Nadat deze gescand, gecontroleerd en akkoord gegeven is kunt u de bioscoop betreden.


Geen smartphone?

 • Kijk op coronacheck.nl voor het aanvragen van een papieren vaccinatie-, herstel- of testbewijs.
  • LET OP: Zorg ervoor dat u de NEDERLANDSE QR-code meeneemt. De Internationale QR-code kunnen wij niet scannen en geldt niet als toegangsbewijs. 
  • LET OP: Het gele boekje of een vaccinatieafspraak is geen geldig toegangsbewijs.


Problemen met de app, of werkt de QR-code niet?

 • Zorg ervoor dat de Datum & Tijd op uw telefoon op ‘automatisch’ staan. Een foutieve datum of tijd kan ervoor zorgen dat de QR-code niet werkt.
 • Zorg ervoor dat u de nieuwste en juiste versie van de CoronaCheck-app heeft geïnstalleerd.
 • Sluit de CoronaCheck-app volledig af, en open deze opnieuw.
 • Geeft de app nog steeds problemen? Kijk op coronacheck.nl of neem contact op met de helpdesk via 0800-1421.

Een testbewijs nodig?

 • Een QR-code doormiddel van een testbewijs kan via Testen voor Toegang. Kijk op Testen voor Toegang voor meer informatie en het maken van een testafspraak.

 

Wij gebruiken de CoronaCheck-app (+ legitimatiebewijs) uitsluitend om een veilige toegang tot de bioscoop te kunnen garanderen. Wij hebben geen inzage in uw persoonlijke of medische gegevens.

 

De basismaatregel blijft gelden: Blijf thuis bij klachten.

 

Heeft u vragen over onze maatregelen? Neem contact met ons op via info@annexcinema.nl.