Kinderfeestjes

Er is er een jarig, hoera! Hoera! Waar kun je beter je kinderfeestje vieren dan in de bioscoop?! Met ons Kinderfeest Arrangement bent u van alle gemakken voorzien.

Kinderfeest Arrangement
Het Kinderfeest Arrangement is te verkrijgen vanaf 5 personen en geeft voor slechts €13,50 p.p. toegang tot een familiefilm naar keuze + een klein flesje drinken en iets lekkers te snacken zoals een kleine popcorn, een zakje chips of M&M’s*. Daarnaast is het ook nog eens heel praktisch voor u als ouder. Bij aankoop van het Kinderfeest Arrangement bij onze kassa krijgt u naast de filmtickets namelijk een handige consumptielijst waarop u voorafgaand aan de film kunt aanvinken wat iedereen wilt eten en drinken. De lijst levert u voordat de film begint in bij de bar, en wij zorgen dat alles in de pauze voor u klaar staat in een handig kratje. 

Hoe te reserveren?
Via onze website kunt u eenvoudig een normale reservering maken voor een familiefilm van uw keuze (let op: reken de tickets niet online af). Wanneer u bij de kassa de tickets komt betalen geeft u aan gebruik te willen maken van ons Kinderfeest Arrangement en onze medewerkers maken alles voor u in orde.

 

*U kunt kiezen uit de volgende snacks en drankjes:
Chocomel
Fristi
Appelsap
Jus d'Orange
Taksi
Capri-Sun

Popcorn zoet/zout
Zakje M&M's/Maltesers
Zakje paprika/naturel chips 
Zakje Haribo snoep