Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Kinderfeestjes

Er is er een jarig, hoera! Hoera! Waar kun je beter je kinderfeestje vieren dan in de bioscoop?! Met ons Kinderfeest Arrangement bent u van alle gemakken voorzien.

Kinderfeest Arrangement
Het Kinderfeest Arrangement is te verkrijgen vanaf 5 personen en geeft voor slechts €13,50 p.p. toegang tot een familiefilm naar keuze + een klein flesje drinken en iets lekkers te snacken zoals een kleine popcorn, een zakje chips of M&M’s*. Daarnaast is het ook nog eens heel praktisch voor u als ouder. Bij aankoop van het Kinderfeest Arrangement bij onze kassa krijgt u naast de filmtickets namelijk een handige consumptielijst waarop u voorafgaand aan de film kunt aanvinken wat iedereen wilt eten en drinken. De lijst levert u voordat de film begint in bij de bar, en wij zorgen dat alles in de pauze voor u klaar staat in een handig kratje. 

Hoe te reserveren?
Via onze website kunt u eenvoudig een normale reservering maken voor een familiefilm van uw keuze (let op: reken de tickets niet online af). Wanneer u bij de kassa de tickets komt betalen geeft u aan gebruik te willen maken van ons Kinderfeest Arrangement en onze medewerkers maken alles voor u in orde.

Wij begrijpen dat u het feestje graag op tijd wilt organiseren. Is het filmprogramma nog niet bekend en wilt u graag weten welke films er binnenkort te zien zijn? Wij denken graag met u mee! Neem dan contact op met info@annexcinema.nl.

 

*U kunt kiezen uit de volgende snacks en drankjes:
Chocomel
Fristi
Appelsap
Jus d'Orange
Taksi
Capri-Sun

Popcorn zoet/zout
Zakje M&M's/Maltesers
Zakje paprika/naturel chips 
Zakje Haribo snoep