Veelgestelde Vragen

Zijn er ook voorstellingen voor senioren?
Naast onze 65+ korting op onze volwassenfilms organiseren wij maandelijks CinemaPlus. Een goede film op een rustige dinsdagmiddag, wanneer u de tijd heeft. Voor slechts €8,00 geniet u van de beste films en wordt u getrakteerd op een kopje koffie of thee en wat lekkers.

 

Zijn er ook kortingsmogelijkheden?
Onze verschillende reguliere kortingen kunt u vinden op onze tarieven-pagina. Voor trouwe bezoekers hebben wij de FilmPas. Hiermee kunt u voor slechts €7,50 naar de film! Klik hier voor meer informatie.

 

Kan ik mijn kinderfeestje bij jullie vieren?
Absoluut! Want wat is er nou leuker dan een kinderfeestje in de bioscoop. Vanaf 7 personen kunt u gebruik maken van onze KinderFeestKaarten. Deze geven toegang tot de film met een lekker hapje en drankje in de pauze. Klik hier voor meer informatie.

 

Ik heb kaarten via iDEAL gekocht. Waar vind ik mijn QR-code?
Het kan voorkomen dat uw reserveringsbevestiging of QR-code per e-mail terecht komt in de map ‘Ongewenste e-mail’. Om dit te voorkomen kunt u AnnexCinema.nl toevoegen aan uw lijst met veilige afzenders. Ook kunt u uw reserveringsnummer of QR-code vinden door rechtsbovenaan op 'Mijn Account' te klikken.

 

Kan ik met een visuele beperking naar de film?
Voor mensen met een visuele beperking is er een nieuw hulpmiddel: Earcatch. Earcatch is een app waarmee mensen met een visuele beperking verschillende Nederlandse bioscoopfilms kunnen volgen via audiodescriptie. Voor meer informatie kijkt u op www.earcatch.nl.

Bezig met laden