Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Veelgestelde Vragen

Welke corona maatregelen nemen jullie?
Uiteraard volgen wij alle regels en maatregelen die vanuit de Rijksoverheid en het RIVM worden voorgesteld om een bioscoopbezoek veilig en verantwoord te laten plaatsvinden. Voor een overzicht van al onze maatregelen kijk je hier.

 

Zijn er ook voorstellingen voor senioren?
Naast onze 65+ korting op onze volwassenfilms organiseren wij maandelijks CinemaPlus. Een goede film op een rustige dinsdagmiddag, wanneer u de tijd heeft. Voor slechts €8,00 geniet u van de beste films en wordt u getrakteerd op een kopje koffie of thee en wat lekkers.

 

Zijn er ook kortingsmogelijkheden?
Onze verschillende reguliere kortingen kunt u vinden op onze tarieven-pagina. Voor trouwe bezoekers hebben wij de FilmPas. Hiermee kunt u voor slechts €8,50 naar de film! Klik hier voor meer informatie.

 

Hoe blijf ik op de hoogte van het laatste filmnieuws?
Wij hebben een digitale wekelijkse nieuwsbrief waarin u altijd op de hoogte bent van het laatste filmnieuws bij AnnexCinema. Niet alleen premières komen aan bod maar ook al onze filmhuisfilms, evenementen en leuke acties! U kunt zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

 

Kan ik mijn kinderfeestje bij jullie vieren?
Absoluut! Want wat is er nou leuker dan een kinderfeestje in de bioscoop. Vanaf 7 personen kunt u gebruik maken van onze KinderFeestKaarten. Deze geven toegang tot de film met een lekker hapje en drankje in de pauze. Klik hier voor meer informatie. Vanwege de verschillende corona maatregelen zijn de KinderFeestKaarten niet beschikbaar. Uiteraard blijft het wel mogelijk om met een kinderfeestje naar de film te gaan en uw consumpties bij onze bar te kopen.

 

Ik heb kaarten via iDEAL gekocht. Waar vind ik mijn QR-code?
Het kan voorkomen dat uw reserveringsbevestiging of QR-code per e-mail terecht komt in de map ‘Ongewenste e-mail’. Om dit te voorkomen kunt u AnnexCinema.nl toevoegen aan uw lijst met veilige afzenders. Ook kunt u uw reserveringsnummer of QR-code vinden door rechtsbovenaan op 'Mijn Account' te klikken.

 

Waarom betaal ik een Lange Film Toeslag?
Voor films die 145 minuten of langer duren rekenen wij een toeslag van €1,50 per ticket. Deze lange films hebben grote impact op de filmprogrammering. Daarom betaalt u iets meer, voor langer filmplezier. 

 

Kan ik met een visuele beperking naar de film?
Voor mensen met een visuele beperking is er een nieuw hulpmiddel: Earcatch. Earcatch is een app waarmee mensen met een visuele beperking verschillende Nederlandse bioscoopfilms kunnen volgen via audiodescriptie. Voor meer informatie kijkt u op www.earcatch.nl.

 

Waar staat de afkorting OV voor achter de titel van de film?
OV staat voor 'Originele Versie'. Dit is dan (meestal) de Engels gesproken versie. Alle niet-Nederlandstalige films zijn Nederlands ondertiteld. Wij plaatsen OV uitsluitend achter de filmtitel wanneer er óók een Nederlands gesproken versie van de film bestaat.

 

Is mijn film in 2D of 3D?
Wanneer een film in 3D is, ziet u dit achter de titel van de film. Vertonen we een film zowel in 2D als in 3D, dan ziet u op de filmpagina bij de aanvangstijden staan welke voorstelling er in 3D is. De overige voorstellingen zijn dan in 2D. Voor 3D films rekenen wij een toeslag van €1,50 per kaartje. Ook heeft u een 3D-bril nodig. Deze kunt u zelf meenemen, of bij de kassa kopen voor €1,00 per stuk.