Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Informatie

Al sinds 13 april 2010 is AnnexCinema de leukste en gezelligste bioscoop van het Groene Hart! AnnexCinema heeft 4 mooie zalen en totaal 436 stoelen. In de grootste zaal zijn er 172 zitplaatsen!

 

Neem hieronder een kijkje in onze bioscoop.

 

Rolstoelvriendelijk
Ons pand is volledig gelijkvloers en rolstoelvriendelijk. In elke zaal zijn op de eerste rij twee rolstoelplaatsen beschikbaar. De rolstoelplaatsen zijn telefonisch te reserveren via 0348-436510.

 

Meer dan alleen film
AnnexCinema is meer dan alleen film. Naast ons reguliere filmprogramma is het ook mogelijk om films op verzoek te kijken, zalen te huren voor uw filmvertoning of evenement en gebruik te maken van onze vergaderruimte. Ook is het mogelijk om bij op het witte doek te adverteren. Klik hier voor meer informatie.

 

Openingstijden

Vanwege de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM openen wij vanaf 1 juni onze deuren 15 minuten voor aanvang van de eerste film. Wij zijn uitsluitend geopend voor filmbezoek. U kunt uw gereserveerde tickets uitsluitend op de dag van uw voorstelling, vanaf 15 minuten voor aanvang, bij de kassa betalen.