Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Contact

AnnexCinema is gevestigd vlak buiten het centrum van Woerden en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. AnnexCinema is zowel per fiets als met de auto makkelijk te bereiken.

Ons adres is:

AnnexCinema
Rosmolenlaan 1
3447 GL Woerden

0348-436510*

Algemene Vragen info@annexcinema.nl  
Adverteren reclame@annexcinema.nl
Zaalverhuur evenementen@annexcinema.nl

*Wij zijn momenteel telefonisch minder bereikbaar. Indien u vragen heeft kunt u mailen naar bovenstaand e-mailadres.

Volg ons ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!

 

Openingstijden

Vanwege de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM openen wij vanaf 1 juni onze deuren 30 minuten voor aanvang van de eerste film. Wij zijn uitsluitend geopend voor filmbezoek. U kunt uw gereserveerde tickets uitsluitend op de dag van uw voorstelling, vanaf 30 minuten voor aanvang, bij de kassa betalen.

 

Parkeren
Parkeren bij AnnexCinema is gratis! Rondom het bioscoopgebouw biedt ons eigen parkeerterrein plaats aan ruim 70 auto’s en meer dan voldoende fietsen. Ook rondom de bioscoop is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Zo kunt u uw auto ook parkeren op de Rosmolenlaan* en op de Vijzelmolenlaan.

*Gelieve uitsluitend in de parkeervakken te parkeren en niet op/rondom het terrein van de overige bedrijven in de straat.

 

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is AnnexCinema goed te bereiken. Vanaf station Woerden neemt u vanaf Bushalte Station buslijn 3 richting Molenvliet. U stapt uit bij de halte Vijzelmolenlaan. Vanaf hier is het nog slechts 4 minuten lopen.

Ook kunt u vanaf bushalte Station Zuidzijde buslijn 505 richting IJsselstein nemen. U dient uit te stappen bij de halte Stadhuis. Vanaf hier is het zo’n 8 minuten lopen.

Voor de actuele vertrektijden kijkt u op 9292.nl.