Contact

Openingstijden
Onze openingstijden verschillen per dag, afhankelijk van de filmprogrammering. Onze deuren openen 45 minuten voor aanvang van de eerste film. De kassa sluit 30 minuten na de start van de laatste film. 

 

Bereikbaarheid
Anne
xCinema is gevestigd op fietsafstand van het centrum van Woerden en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. AnnexCinema is zowel per fiets als met de auto zeer goed bereikbaar.

Ons adres is:

AnnexCinema
Rosmolenlaan 1
3447 GL Woerden

0348-436510

Algemene vragen info@annexcinema.nl  
Bioscoopreclame reclame@annexcinema.nl
Zaalverhuur evenementen@annexcinema.nl

 

Volg ons op Facebook en Instagram of schrijf je in voor onze Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste filmnieuws!

 

Parkeren
Parkeren bij AnnexCinema is gratis! Rondom het bioscoopgebouw biedt ons eigen parkeerterrein plaats aan ruim 70 auto’s en meer dan voldoende fietsen. Ook rondom de bioscoop is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Zo kunt u uw auto ook parkeren op de Rosmolenlaan* en op de Vijzelmolenlaan.

*Gelieve uitsluitend in de parkeervakken te parkeren en niet op of rondom het terrein van de overige bedrijven in onze straat.

 

Openbaar vervoer
Ook met het openbaar vervoer is AnnexCinema goed te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is halte Vijzelmolenlaan. Vanaf hier is het nog slechts zo'n 4 minuten lopen.

Voor de actuele vertrektijden kijkt u op 9292.nl.