Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Cadeaubonnen

Bent u op zoek naar een leuk verjaardagscadeau, wilt u iemand in het zonnetje zetten, of trakteren op een heerlijk en smaakvol avondje uit? Neem dan een kijkje in ons cadeaubonnen overzicht!

Alle cadeaubonnen zijn aan onze kassa te verkrijgen tijdens onze openingstijden.

ABB.jpg
AnnexBiosBon

€10,00/€15,00*

Met de AnnexBiosBon geeft u iemand een compleet filmbezoek cadeau. De AnnexBiosBon geeft namelijk toegang tot elke reguliere film naar keuze.
 
Daarnaast is er ook de AnnexBiosBon Plus. Hiermee kan de ontvanger naast een filmbezoek ook nog genieten van een lekkere Pet&Pop (medium popcorn en flesje drinken 500ml) tijdens de pauze.
 
*Voor 3D-films geldt een toeslag van €1,50.
AKB.jpg
AnnexKidsBon

€7,75/€9,00*

Nieuw zijn onze kidsbonnen. Een perfect cadeautje voor een kinderfeestje of in de schoen van Sinterklaas. U kunt kiezen voor de AnnexKidsBon voor gratis entree bij een kinderfilm naar keuze voor €7,75.

Ook is er de AnnexKidsBon Plus voor de entree bij een kinderfilm + een popcorn of Capri-Sun met korting voor €9,00.

*Voor 3D-films geldt een toeslag van €1,50.

FP.jpg
FilmPas

€80,00

Voor trouwe bezoekers van AnnexCinema is er de AnnexCinema FilmPas. Een 10-rittenkaart voor slechts €80,00. Per filmbezoek betaalt u dus slechts €8,00*! 

De FilmPas is niet persoonsgebonden. U kunt deze dus delen met uw partner, familie en/of vrienden! De FilmPas is uitsluitend geldig bij reguliere voorstellingen en is niet geldig in combinatie met andere kortingen.

De FilmPas is opnieuw op te waarderen met 10 ritten per keer voor €80,00.

 *Voor 3D-films geldt een toeslag van €1,50.

NBB.jpg
Nationale Bioscoopbon

Vanaf €5,00

De Nationale Bioscoopbon is verkrijgbaar en inwisselbaar bij AnnexCinema. De bon kan worden opgewaardeerd met een bedrag van uw keuze, vanaf €5,00. Wilt u uw Nationale Bioscoopbon leuk verpakken? Koop dan een speciaal cadeaublik voor €2,00.

De Nationale Bioscoopbon is geldig bij meer dan 175 bioscopen en filmtheaters in Nederland. Wij accepteren ook de MaDiWoDo-bioscoopbon.

Voor meer informatie kijkt u op de website van de Nationale Bioscoopbon.